петак, 7. јануар 2011.

KUĆA POS'O, POS'O KUĆA

Bistra reka razuma ne gubi svoju putanju u suvom pesku navika (Tagore)
II deo
                        
                          
Ne mogu da se otmem utisku da sve super devojke ili žene iz Labrisa, obeleše objašnjavajući najjednostavnije stvari, ali da to vrlo teško dopire i to baš do onih osoba kojima je najviše potrebna edukacija, ali i do onih kojima je potrebna pomoć i podrška. Volela bih da ovog puta katastrofalno grešim a ne želim nikoga da uvredim, to nisam ja a još manje moj životni stil. Drage moje uzmite život u svoje ruke, izađite i radite na sebi, ništa nemate od sedenja, loše glume i neiskrenosti, skrivanja i lažnog patrijarhalnog dvostrukog morala. Predivne devojke poput Majde, Marije, Lepe, Jelene, Danijele, fantastične Gospođice N........., originalnih i duhovitih kolumni koje tako neobično pišu "Desa i Marta", šta reći o Dragani a da to ne bude svakodnevna i obična konstatacija...(izvinjavam se svim ostalim damama, koje sam izostavila), sve one se bore, pričaju, edukuju, pišu, stvaraju da svaki sledeći dan bude bolji, sigurniji, trajniji, kvalitetniji i dostojanstveniji. Mene sad interesuje gde su druge mlade i pametne dame, zar je moguće da odustajete ili da nemate volje i vremena da pišete?! Ko može bolje od vas, da lična iskustva prenese i napiše, niko?! Možete mnogo, potrebna je samo početna podrška a to ćete dobiti u neograničenim količinama, jer oko vas su divne i profesionalne devojke. Možete da pevate, svirate, igrate, glumite, pišete... Otrgnite se i budite svoje, ako budete sedele i vrtele se u začaranom krugu osećaćete se veoma tužne i usamljene. Počnite ovo je pravo vreme, pomirite se sa sobom i oprostite svima ali pre svega sebi!!
Želim vam svima srećan Božić i Novu 2011.godinu, u ličnom i profesionalnom životu, pre svega snažnu i pravu ljubav, dobro zdravlje i puno parica!!!!!!!!!!!!!! Naravno, onima koji su s' one strane duge, želim sve najbolje ali pre svega da se svaki dan rađa po jedna hrabra, odvažna, samosvesna, pametna, lepa i dostojanstvena devojčica bez dlake na jeziku. Sad niko neće moći da mi zameri, jer razmišljam o natalitetu a sad sam i napisala.

Piše: Tatjana Verle
                             

POS'O KUĆA, KUĆA POS'O

Kad je u pitanju novac, onda je svako iste vere (Volter)
I deo
 
Priznajem, ponekad sam krišom od same sebe "hvatala" učesnike FARME 3 da vidim i čujem, koju "pametnu", jer se krećem u prilično "dosadnom, neobrazovanom i nekulturnom" društvu. Bezobrazno i drsko sa moje strane, ponovo priznajem! Ceo svoj život se sklanjam ili bolje reći bežim od glupih i njihovih gluposti. Naročito, jer glup čovek je po nepisanom pravilu samoživ, bezobrazan, drzak i često opako osvetoljubiv. Moja sestra živi u Kanadi i svakodnevno razmenjujemo mejlove. Setih se jednog u kojem moja Jelena, uopšte nije mogla da sakrije svoju zgranutost, zbog 57 miliona fanova koji glasaju za inteligentno-glupog anonimusa! Mada sam u šali napisala da nisam sigurna u konačan broj, jer može tu da padne još koje milionče.
                      
Para vrti gde burgija neće, dosta je bilo pametovanja, tako odlučih! Hoću i JA parice, nisam ni JA tikva bez korena!!! Razmišljah i dođoh na fantastičnu ideju. Organizatori da pozovu LGBT osobe da učestvuju na sledećoj FARMI 4 (singl ili parove), kako ko želi. Organizatori će samo trljati ručicama! Sad malo o broju glasača, na internetu oko 400 miliona, u Srbiji oko milionče uz svesrdnu pomoć mama, tata, sestara, braće, kolega, prijatelja i suseda (pod uslovom da imaju kredit na mobilnom), jer sve ostalo je već jasno! Onda države u okruženju, trebalo bi da glasa cirka 3 miliona a možda i više. Ujedno super prilika i to jedinstvena, da se vidi i čuje šta se sve tajanstveno i famozno dešava, ali ne samo u četiri zida, zamislite celo imanje sa sve kućom i pomoćnim objektima. Znajući da takvi učesnici poseduju izuzetne kvalitete: inteligenciju, energičnost, duhovitost, maštovitost, marljivost, lucidnost, komunikativnost...... eto, lepe prilike da se žestoke i široke narodne mase edukuju!!! Naročito preporučujem političarima da gledaju sa članovima porodice i da odgovaraju na sva pitanja svoje dece i na neka koja će postaviti supruga... Što se tiče dozvoljene granice gledalaca, zna se (18), mada to niko nepoštuje. 
                        
Prva se prijavljujem, jer imam neke planove, ako i koliko dobijem sve ću pokloniti i uložiti za više i bolje ciljeve a jedini razlog je borba protiv homofobičnih osoba...             

Piše: Tatjana Verle